Filmwerf

  • Girl 6 april

    Film Girl 6 april om 8:00 pm – 10:00 pm €7 Op zaterdag 6 april vertoont Filmwerf de film Girl van Lukas Dhont. Deze debuutfilm van Lukas Dhont is in Cannes onderscheiden met de Camera d’or. Girl vertelt het verhaal van de 15-jarige Lara (Victor Polster) die ervan droomt om ballerina te worden. Samen met haar vader trotseert ze de wereld, Lees meer en reserveren

  • Dogman 20 april

    Film Dogman 20 april om 8:00 pm – 10:00 pm €7 Op zaterdag 20 april vertoont Filmwerf de film Dogman van Matteo Garrone.  Na de gelauwerde ‘Gomorra’ (2008) focust de filmmaker zich opnieuw op de zelfkant: het Italië buiten de idyllische piazza’s en fonkelende fonteinen. Met de gekozen locatie, lelijk, afgeleefd en armoedig, vertelt Garrone een groot deel van het Lees meer en reserveren

 DE WERKGROEP 'fILMWERF' IS NOG STEEDS OP ZOEK NAAR NIEUWE VRIJWILLIGERS!

Draagt u het filmwerf een warm hart toe, meldt u zich dan aan als vrijwilliger.

Filmwerf heeft afgelopen seizoenen goed gedraaid. Investeringen zijn gedaan, dit mede dank zij de steun van het Coöperatiefonds van de Rabobank de Stellingwerven!

De doelstelling van de werkgroep Filmwerf is het regelmatig vertonen van een bijzondere film in een passende outillage. Niet alleen de vertoning van de film is van belang. De voorstelling aankleden als een echt avondje uit. Een lezing vooraf, een talkshow achteraf, een etentje van te voren of een borrel nadien. In het voor- en najaar is één van de doelstellingen van Filmwerf 1 keer per 14 dagen een film te vertonen.

Er wordt gestreefd naar een evenwichtige verdeling tussen arthousefilms, kwetsbare kwaliteitsfilms, en cross-overs. De films zijn overwegend van recente datum.

Locatie Hotel de Zon, Stationsstraat 1 Oosterwolde Friesland

Toegang € 7,00

De locatie is Hotel de Zon in Oosterwolde waar vroeger ook films werden gedraaid! Een waar filmhuis dus!