Regina Forte

Regina Forte treedt op vrijdag 9 november op in de Nederlands Hervormde Kerk in Elsloo. Regina Forte is ontstaan in het najaar van 2014 vanuit een gezamenlijke wens om strijkkwartetten te spelen. Het strijkkwartet mag dan bekend staan als één van de moeilijkste muziekgenres, veel grote componisten hebben hun beste muzikale ideeën voor het strijkkwartet bewaard. Regina Forte is de uitdaging aangegaan en beleeft veel plezier aan deze composities, zonder toeters en bellen of grootse effecten, maar van een muzikale schoonheid in zijn zuiverste vorm. Het repertoire voor deze avond in de kerk in Elsloo is speciaal samengesteld en staat in het teken van de liefde en de romantiek. Tijdens dit Concerto Romantica worden werken gespeeld van o.a. Händel, Vivaldi, Borodin, Bach, Dvorak, Piazzola, maar ook het door Aznavour geschreven ‘She’ komt voorbij. Een concert met zeer toegankelijke en gevarieerde muziek. CONCERTO ROMANTICA…. een aanrader…

Reserveer nu