Nieuwe expositie ‘reizen’ in de Kunstwerfplaats

Kunstwerf presenteert tijdens de zomermaanden een nieuwe expositie met de toepasselijke titel ‘reizen’. De expositie wordt verzorgd door leden van FoHa (Fotoclub Harambe) in samenwerking met keramiste Annemarijke Smit uit Elsloo.

Eind juni is de succesvolle Kunstroute-tentoonstelling afgesloten. Van alle deelnemers aan de Kunstroute Ooststellingwerf was werk te zien in de Kunstwerfplaats bij het Art Hotel in Stellinghaven Oosterwolde. De ruimte wordt vanaf vrijdag 7 juli in gebruik genomen door acht leden van FoHa.

José Dols, Willy Huisman, Piety Veenstra, Frans Visser, Ans Blanckenborg, Oene Engberts, Annet Alferink en Gonnie Veldhuizen tonen ieder 3 foto’s met het thema reizen. Daarnaast is er keramiek te zien met daarbij passende foto’s van kunstenaar Annemarijke Smit.

De expositie is tot eind augustus te bezichtigen. Belangstellenden kunnen in principe dagelijks tussen 9.00 en 17.00 uur bij de Kunstwerfplaats terecht.

Bijschrift foto: Een foto van deelnemer José Dols (Archeologische tuin in Jeruzalem met links de Al-Aqsamoskee en op de achtergrond de Joodse begraafplaats).