Kunstwerf houdt zomerexpositie

Kunstwerf heeft de zomerexpositie ‘Proces in de kunst’ opgezet. Vanaf 13 juli t/m 22 september is de tentoonstelling, verzorgd door Fotoclub Harambe Appelscha en het Collectief Kunstfabryk, te zien in de Kunstwerfplaats in Stellinghaven Oosterwolde. Het thema is ‘vergankelijkheid’.

Vanaf begin dit jaar is het Collectief Kunstfabryk al bezig met dit thema. Vergankelijkheid wordt op alle mogelijke manieren door de kunstenaars verbeeld, uitgevoerd in verschillende technieken en materialen. Ze zijn heel erg bezig met experimenteren. Juist dat proces spreekt ons als Stichting Kunstwerf aan. De titel van de expositie luidt daarom ook ‘Proces in de kunst’. Dat is wat we willen laten zien.

De Fotoclub Harambe is vervolgens door de leden van de Kunstfabryk uitgenodigd om hun werk te komen bekijken. De fotografen hebben vervolgens in reactie hierop werk gemaakt. In de tentoonstelling wordt deze samenspraak ook zichtbaar, waardoor uiteindelijk een spannende mix is ontstaan. Veel verschillende materialen, technieken en uitvoeringen.

De zomerexpositie wordt zaterdag 13 juli om 15.00 uur geopend en is vanaf dat moment dagelijks te bewonderen. De toegang is gratis.

werk van de deelnemers Saakje Boek en fotograaf Willy Huisman.