Kunstwerf presenteert nieuwe ‘Surprise’

Na het enorme succes van vorig jaar, presenteert de Stichting Kunstwerf in het kader van de komende feestdagen opnieuw de expositie ‘Surprise’. Meer dan twintig regionale kunstenaars verkopen kleine werkjes voor een kleine prijs. Leuk om iemand cadeau te geven voor Sinterklaas of Kerst. Of trakteer jezelf op een kunstwerkje.

De nieuwe expositie ‘Surprise’ wordt zaterdag 16 november om 15.00 uur geopend in de Kunstwerfplaats, gevestigd in Stellinghaven Oosterwolde. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. Er kunnen dan ook werkjes worden gekocht, die direct mee naar huis mogen worden genomen.

Dit is ook mogelijk tijdens de speciale ‘surprise-dagen’ die plaatsvinden in de weekenden van 23 en 24 november, 30 november en 1 december en 14 en 15 december van 14.00 – 17.00 uur. We willen op deze manier iedereen de kans bieden om een familielid of vriend er tijdens de feestdagen mee te verrassen. Een origineel en persoonlijk cadeau, altijd mooi om te geven. De kunstwerkjes moeten contant worden afgerekend en zijn al verkrijgbaar vanaf € 25,-.

De tentoonstelling is tot 13 januari alle dagen gratis te bezichtigen. De verkochte werken zullen op een bijzondere manier hun sporen achterlaten in de expositie.