Gratis online workshops

We gaan starten met online workshops. De eerste reeks is gratis en wordt verzorgd door kunstenaar Martina Hladikova uit Oosterwolde. Het betreft een korte workshop collage maken naar aanleiding van een foto. Deze workshop start op donderdag 4 juni.

Na een kennismaking en een uitgebreide instructie, wordt er een opdracht gegeven waarmee de deelnemers aan de slag gaan. Tijdens een volgende bijeenkomst wordt dan gekeken naar wat de deelnemers hebben gemaakt en hoe ze verder zouden kunnen gaan. Met een meer verdiepende opdracht gaan de deelnemers opnieuw aan het werk. De laatste bijeenkomst zal weer in het teken staan van het gemaakte werk en voorbeelden van kunstenaars die in hun werk gebruik maken van de collagetechniek.

De data van de workshops zijn 4 juni, 11 juni en 25 juni om 19.30 uur. Opgeven kan door een mail te sturen naar kunstwerfplaats@kunstwerf.com.

Vanaf maandag 15 juni starten we met een tweede groep voor de online workshops vanwege de grote belangstelling. De data zijn: 15, 22 en 29 juni. Opgeven kan door een mail te sturen naar kunstwerfplaats@kunstwerf.com.

We hopen de komende periode nog meer online workshops aan te kunnen bieden, dus houd deze website, onze Facebookpagina en de nieuwsbrieven goed in de gaten.