17 oktober Film: De Patrick

Karakterstudie van de jonge Patrick (Kevin Janssens), die ongewild de uitbater van een naturistencamping wordt als zijn vader overlijdt. Patrick is eigenlijk meer bezig met een op raadselachtige wijze verdwenen hamer. Eigenzinnig en geestig drama met elementen van een detective, in een universum dat doet denken aan dat van Alex van Warmerdam. Ook met Pierre Bokma en Josse de Pauw.

Regie: Tim Mielants
2019, 97 min

Klik hier voor de trailer.

Onderstaand kunt u reserveren. Let op: bij aankoop van meerdere entreebewijzen gaan wij ervan uit dat u uit hetzelfde huishouden afkomstig bent (dit ivm corona). Is dit niet het geval, dan moet u voor degene(n) uit het andere huishouden een aparte reservering plaatsen.

Kunt u onderstaand geen beschikbare datum kiezen, dan is de activiteit volgeboekt. Neem eventueel contact op via filmwerf@kunstwerf.com om op de reservelijst geplaatst te worden.