31 oktober Film: Parasite

Een arme familie dringt met slim bedrog binnen in het leven van een welgestelde familie. In een uitbundige mengeling van filmgenres wordt een verbluffend verhaal opgevoerd, waarbij iedereen in zijn waarde wordt gelaten. En dat allemaal fenomenaal in beeld gebracht. Niet te missen instant meesterwerk. Eerste niet-Engelstalige film die de Oscar voor beste film wint, plus drie andere Oscars.

Regie: Bong Joon-Ho
2019, 132 min

Klik hier voor de trailer.

Let op: Vanwege de lengte van deze film en de coronamaatregelen (22.00 uur uiterlijk sluiten) start deze filmavond om 19.30 uur i.p.v. 20.00 uur.

Onderstaand kunt u reserveren. Let op: bij aankoop van meerdere entreebewijzen gaan wij ervan uit dat u uit hetzelfde huishouden afkomstig bent (dit ivm corona). Is dit niet het geval, dan moet u voor degene(n) uit het andere huishouden een aparte reservering plaatsen.

Kunt u onderstaand geen beschikbare datum kiezen, dan is de activiteit volgeboekt. Neem eventueel contact op via filmwerf@kunstwerf.com om op de reservelijst geplaatst te worden.