12 december Film De Beentjes van Sint Hildegard

Dierenarts Jan heeft na veertig jaar huwelijk genoeg van  de teugels waaraan hij loopt. Om te ontsnappen aan de strakke regie van zijn echtgenote zonder de confrontatie met haar aan te hoeven gaan, veinst hij vroege dementie, om in een tehuis tot rust te kunnen komen. Heerlijke onderkoelde komedie, gesproken in het Twents. Johanna ter Steege en Herman Finkers zijn onvergetelijk in de hoofdrollen.

Regie: Johan Nijenhuis
2020, 103 min

Klik hier voor de trailer.

Let op: Aangezien er veel belangstelling is voor deze film en de beschikbare plaatsen door corona helaas beperkt zijn, is besloten om een extra middagvoorstelling in te plannen. De film wordt nu op 12 december twee keer gedraaid! De eerste ronde start om 16.00 uur, de starttijd voor de avond blijft met 19.30 uur ongewijzigd.

Onderstaand kunt u reserveren. Let op: bij aankoop van meerdere entreebewijzen gaan wij ervan uit dat u uit hetzelfde huishouden afkomstig bent (dit ivm corona). Is dit niet het geval, dan moet u voor degene(n) uit het andere huishouden een aparte reservering plaatsen. Tot 48 uur voorafgaand aan deze filmavond kunt u kosteloos annuleren.

Kunt u onderstaand geen beschikbare datum kiezen, dan is de activiteit volgeboekt. Neem eventueel contact op via filmwerf@kunstwerf.com om op de reservelijst geplaatst te worden.