Nieuwe expositie in Winkelcentrum Appelscha

De Kunstwerfplaats heeft een nieuwe expositie ingericht in Winkelcentrum Appelscha. Thema is gebruikskunst. Er is werk te zien van leden van Weefcollectief Fryslân, keramiek van Annemarijke Smit en schilderijen van Ineke Volk en Vytautas Kaunas.

De expositie is sowieso de komende twee maanden voor iedereen gratis te bezichtigen. Afgelopen september werd voor de eerste keer een expositie in het winkelcentrum ingericht. Daar is erg positief op gereageerd. De kunstwerken brengen sfeer in de passage en dat weten de voorbijgangers zeker te waarderen. Besloten is daarom deze tweede expositie in te richten.

De werken zijn ook allemaal te koop. Leuk om bijvoorbeeld voor kerst cadeau te geven. Wie interesse heeft in een van de kunstwerken, kan een e-mail sturen naar kunstwerfplaats@kunstwerf.com.