Derde online workshop ‘collage maken’

In verband met corona is door de Stichting Kunstwerf afgelopen jaar twee keer een online workshop ‘collage maken’ verzorgd. Gezien het succes start op woensdag 10 februari  een derde serie. 

De nieuwe serie workshops, bestaande uit vijf online bijeenkomsten, wordt wederom verzorgd door Martina Hladikova en technisch ondersteund door Spitteler. Ervaring is niet vereist en ook maakt het niet uit of iemand wel of niet heeft deelgenomen aan een eerdere workshop ‘collage maken’. We kiezen voor andere invalshoeken en nieuwe technieken, waardoor het voor iedereen leuk is om aan deze workshop ‘collage maken’ mee te doen.

Deelname aan de nieuwe serie kost in totaal € 25,-. Het maximum aantal deelnemers is tien. De online bijeenkomsten beginnen allemaal om 19.30 uur en vinden plaats op 10, 17 en 24 februari en 10 en 24 maart.

Onderstaand kunt u reserveren. Kunt u onderstaand geen beschikbare datum kiezen, dan is de activiteit volgeboekt. Neem eventueel contact op via kunstwerfplaats@kunstwerf.com om op de reservelijst geplaatst te worden.