Workshops Cultuur in Bedrijf

Oosterwolde – In het kader van ‘Cultuur in Bedrijf’, een samenwerking tussen Stichting Kunstwerf, De Kortsluiting en lokale ondernemers, worden drie gratis, creatieve workshops aangeboden in verschillende winkels.
De workshops worden gegeven door kunstenaar Martina Hladikova, waarbij deelnemers een papieren tas krijgen, waarin de vorm van een tas of koffer is uitgesneden. Binnen deze vorm wordt een collage gemaakt met behulp van allerlei en heel divers beeldmateriaal. Het gaat erom hiermee te verbeelden en te laten zien wat je in deze boodschappentas zou willen stoppen: gewoon je inkopen? Of misschien ook een bijzondere gedachte of een fijn gevoel? Wat zou jij mee willen nemen?
De workshops vinden plaats op 12 mei in Het Kramenhuis, op 2 juni bij Perron 11 en op 17 juni in Kringloopwinkel Estafette. Alle workshops zijn van 15.00 tot 17.00 uur en deelname is gratis. Opgeven kan door te mailen naar kunstwerfplaats@kunstwerf.com.