Schrijfwedstrijd

Schrijf jij graag? Zet je creativiteit dan aan het werk!

Vanuit Stichting Kunstwerf houden we een verhalenschrijfwedstrijd voor jongeren van 12 tot 20 jaar. Het mag een kort verhaal zijn, maar ook wat langer, tot max. 1250 woorden. Het verhaal moet wel binnen het thema passen. Dat luidt als volgt: ‘Verhalen voor eens en altijd, sprookjes, volksverhalen en fantasy’.

Een vakkundige jury zal zich buigen over de aanmeldingen en hier één winnaar of meerdere winnaars uit kiezen. Tevens ontvangt iedereen feedback. Er komt ook een mogelijkheid waar je, als je zou willen, je eigen stuk mag voordragen. Dit kan tijdens de door ons georganiseerde verhalenavond omlijst met muzikale optredens. De deadline voor het aanleveren van je stuk is 1 oktober 2023.

Schrijf je in via deze link.