Lezing Niek van der Oord

Op dinsdagavond 31 oktober geeft Niek van der Oord, oud-journalist van de Nieuwe Ooststellingwerver, een lezing in de bibliotheek van Oosterwolde over zijn nieuwe boek ‘Alleen uit de oorlog’. Dit boek bevat het verhaal van drie Joodse families die aan het begin van de Tweede Wereldoorlog in Assen woonden. Van deze drie families overleefden slechts enkelen de holocaust, zij kwamen dus alleen uit de oorlog. Over hen gaat dit boek in het bijzonder.

Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen, het aankopen van het boek en het laten signeren ervan. De avond begint om 20.00 uur, de entreeprijs is 5 euro per persoon, inclusief koffie /thee en koek.

Niek van der Oord is bekend van de boeken ‘Jodenkampen’, ‘Meisje vermist!’ en ‘Het mankeert ons aan een goed adres’.