Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Avond met Murat Isık

25 maart, 2021 om 19:30 21:30

Murat Isik komt op donderdag 25 maart 2021 naar Oosterwolde. Hij is dan te gast in de aula van het Stellingwerf College.

Murat Isik is een Nederlandse schrijver en jurist van Turkse afkomst. Isik studeerde rechtsgeleerdheid in Amsterdam en San Francisco. Zijn eerste prijs kwam voor zijn korte verhaal ‘De purperen citroen’ tijdens de juni Kunstmaand van 2007. Bij het grote publiek werd hij bekend door zijn tweede roman, Wees Onzichtbaar (2017). Dit verhaal speelt zich af in de Amsterdamse wijk Bijlmermeer, waar Isik is opgegroeid. Deze roman werd bekroond met verschillende prijzen, waaronder de Libris Literatuur Prijs 2018 en de Inktaap 2019. Dit jaar verscheen zijn nieuwste boek: Mijn moeders strijd.   Op donderdag 25 maart oktober is Murat Isik te gast in de aula van het Stellingwerf College in Oosterwolde.  Aanvang: 19.30 uur. In verband met corona kunnen max. 75 mensen een plaats krijgen. De toegangsprijs is € 10,-. Onderstaand kunt u reserveren.

  Let op: Tot 48 uur voorafgaand aan de voorstelling kan er kosteloos geannuleerd worden.Kunt u onderstaand geen beschikbare datum kiezen, dan is de activiteit volgeboekt. Neem eventueel contact op via info@kunstwerf.com om op de reservelijst geplaatst te worden.