Filmwerf

Filmwerf vertoont tijdens het filmseizoen elke veertien dagen films in ‘De Miente’ in Oosterwolde, een gezellige, warme omgeving.Er wordt gestreefd naar een gevarieerd programma met kwaliteitsfilms, divers wat betreft genre en geografische herkomst. De films zijn doorgaans van recente datum.


Ook streeft Filmwerf naar een ondersteuning van het culturele leven in de regio. Enerzijds door het vertonen van films die te maken hebben met onze omgeving, anderzijds door op verzoek films te vertonen waarmee aan een lokale behoefte wordt voldaan. Ieder seizoen verzorgt Filmwerf enkele bijzondere voorstellingen, bijvoorbeeld vanuit een historisch perspectief of gericht op een bepaalde doelgroep

Dankzij een enthousiaste groep vrijwilligers heeft Filmwerf in Oosterwolde een vaste plaats verworven in de regio, zij doen dit met veel plezier en leveren een onmisbare bijdrage aan Filmwerf. Kom gerust eens langs en geniet van een mooie film in een gezellige sfeer.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele programma, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Kunstwerf.

Spaarkaart vol? Vul bij het reserveren bij kortingscode het woord Spaarkaart in (met hoofdletter S). Neem vervolgens de volle spaarkaart en het reserveringsformulier mee naar de filmavond.