Kunstwerfplaats verrast met nieuwe expositie ‘Surprise’

In de Kunstwerfplaats van Stichting Kunstwerf is zaterdag 1 december een nieuwe expositie geopend. Onder de titel ‘Surprise’ worden door zo’n 25 lokale kunstenaars één tot drie kleine werkjes van maximaal 25 x 25 cm getoond. De kunstwerkjes zijn al te koop vanaf € 25,-. “Leuk om iemand cadeau te geven tijdens de komende feestdagen”, aldus Marjolein Spitteler, coördinator van Kunstwerf.

De Kunstwerfplaats is gevestigd in het ArtHotel in Stellinghaven Oosterwolde. Doorlopend vinden er exposities plaats. Zo werd de afgelopen weken onder de titel ‘Variété’ werk getoond van Zwannie Menger, Inge Poortvliet en Janny van der Horst. “In tegenstelling tot de vorige expositie mogen gekochte kunstwerkjes tijdens de expositie ‘Surprise’ direct mee naar huis worden genomen”, vertelt Spitteler. “We willen op deze manier iedereen de kans bieden om een familielid of vriend er tijdens Sinterklaas of Kerst mee te verrassen. Een origineel en persoonlijk cadeau, altijd mooi om te geven.”

Speciale ‘surprise-dagen’

Tot aan de Kerst worden daarom ook speciale ‘surprise-dagen’ gehouden. Alleen tijdens deze dagen kunnen de kunstwerkjes worden gekocht. De ‘surprisedagen’ vinden plaats in het weekend op 2, 8, 9, 15, 16, 22 en 23 december van 14.00 – 17.00 uur. De kunstwerkjes moeten contant worden afgerekend.

“De verkochte werken zullen op een bijzondere manier hun sporen achterlaten in de expositie”, geeft de coördinator aan. De tentoonstelling is tot 13 januari alle dagen gratis te bezichtigen.