UITVERKOCHT GARDEN PICKNICK CONCERT met ERWIN JAVA & SEAN WEBSTER

Muziekwerf+ presenteert in samenwerking met De Kortsluiting een ‘Garden Picknick Concert’. Dit bijzondere optreden wordt verzorgd voor Erwin Java & Sean Webster op zondagmiddag 6 september. Het optreden begint om 16.00 uur en vindt plaats in een prachtige landschapstuin aan de Hoofdweg 6 in Elsloo.

Een bijzondere privélocatie voor een uniek openluchtconcert. Vanwege het coronavirus zijn er echter maar 50 plekken beschikbaar. Aangezien er doorgaans veel belangstelling is voor de concerten van Erwin Java, is het raadzaam om zo snel mogelijk via www.kunstwerf.com te reserveren. Vol = vol.

Een kaartje kost € 10,-. Door te reserveren ga je een verplichting aan. Je kunt tot 48 uur vòòr aanvang van het concert nog kosteloos annuleren, daarna ben je in principe de kostprijs verschuldigd. Bij de kassa ligt een lijst van reserveringen klaar. Er kan enkel contant en gepast betaald worden (geen PIN aanwezig).

Alle bezoekers zijn vanwege RIVM-richtlijnen verplicht om zelf een eigen stoel/picknickkleed mee te nemen en verzorgen hun eigen drankjes en hapjes. Bij minder goed weer gaat het concert gewoon door. Paraplu’s zijn niet toegestaan, maar poncho’s/regenpakken zijn een goed alternatief.

De organisatie volgt nauwgezet de richtlijnen van het RIVM. Neem voldoende afstand en respecteer de aanwijzingen van de vrijwilligers.

UITVERKOCHT