Online workshop collage maken

In de zomermaanden hebben we een online workshop ‘collage maken’ verzorgd. Gezien het succes start op maandag 26 oktober een nieuwe serie.

Deze serie bestaat in totaal uit 3 online bijeenkomsten op 26 oktober en 2 en 16 november van 19.30 – 21.30 uur. De workshop wordt wederom verzorgd door Martina Hladikova en ondersteund door Marjolein Spitteler. “Samen met de deelnemers verdiepen we ons verder in het collage maken. Er komen diverse nieuwe technieken aan bod.”

Ervaring is niet vereist, evenals deelname aan de eerste serie. De workshop wordt zo ingericht dat het voor iedereen interessant en leuk is. Van amateur tot beroepskunstenaar en van geen enkele ervaring tot veel ervaring.

De data zijn 26 oktober en 2 en 16 november van 19.30 – 21.30 uur. De kosten bedragen € 15,- per persoon.

Onderstaand kunt u reserveren. Kunt u onderstaand geen beschikbare datum kiezen, dan is de activiteit volgeboekt. Neem eventueel contact op via kunstwerfplaats@kunstwerf.com om op de reservelijst geplaatst te worden. Bij grote belangstelling kan eventueel een tweede groep van start gaan.