28 november Film Sorry We Missed You

Geweldige film van de meester van het sociaal-realistische drama Ken Loach over een man die sociaal en financieel vermorzeld wordt als zogenaamd zelfstandige pakketbezorger. De film is een aanklacht tegen het neoliberale systeem, maar meer dan dat; de mooi in beeld gebrachte familiesituaties brengen licht in de film, en de veerkracht van mensen die goed voor elkaar willen zorgen laten het hart opbloeien.

Regie: Ken Loach
2019, 100 min

Klik hier voor de trailer.

Let op: Vanwege de coronamaatregelen start deze filmavond om 19.30 uur i.p.v. 20.00 uur.

Onderstaand kunt u reserveren. Let op: bij aankoop van meerdere entreebewijzen gaan wij ervan uit dat u uit hetzelfde huishouden afkomstig bent (dit ivm corona). Is dit niet het geval, dan moet u voor degene(n) uit het andere huishouden een aparte reservering plaatsen. Tot 48 uur voorafgaand aan deze filmavond kunt u kosteloos annuleren.

Kunt u onderstaand geen beschikbare datum kiezen, dan is de activiteit volgeboekt. Neem eventueel contact op via filmwerf@kunstwerf.com om op de reservelijst geplaatst te worden.