Kunstwerf verrast met expositie ‘Surprise’

De Kunstwerfplaats verzorgt op zaterdag 16 december van 11.00 – 17.00 uur weer een surprise-expositie. De aangeboden werkjes zijn allemaal te koop. De expositie vindt plaats in het nieuwe atelier van Kunstwerf, gevestigd in het Stellingwerf College.

Het aanbod is groot en divers. Ruim twintig lokale kunstenaars tonen een paar kleine werkjes van maximaal 15 x 15 cm of 20 cm hoog, gemaakt van verschillende materialen. Denk aan ruimtelijk werk van bijvoorbeeld keramiek, maar ook tekeningen en schilderijtjes.

Niet alleen de moeite waard om te komen bekijken, de kunstwerkjes worden ook allemaal voor een klein prijsje aangeboden. Het maximaal bedrag is € 50,-. Dus leuk om cadeau te geven tijdens de komende feestdagen.

In de periode voor corona werden ook al eens surprise-exposities gehouden. Een succes, vandaar dat we dit weer hebben opgepakt. Na aankoop kunnen de werkjes direct mee naar huis worden genomen. Er kan eenvoudig betaald worden via een QR-code of gepast contant.

Het nieuwe atelier waar de expositie wordt gehouden, is gevestigd in een vrijgekomen noodlokaal van de scholengemeenschap aan de Quadoelenweg. Het atelier is via de ingang van de noodbouw bereikbaar. De route staat vanaf de bibliotheek tijdens de expositie duidelijk aangegeven. In het nieuwe jaar wordt het atelier officieel geopend en wordt gestart met een kinderatelier op woensdagmiddagen. Hierover volgt binnenkort meer informatie via deze website.