28 januari Un Homme et une Femme & Les Plus Belles Années d’une Vie (uitverkocht)

Heerlijke dubbelvertoning op een winterse zondag! Aanvang eerste film om 10.30 uur, tweede film om 14.00 uur, daar tussen een warme Franse lunch. Entree € 22,50 inclusief lunch, € 16,- zonder lunch. Quel plaisir!

In 1966 maakte de Franse cineast Claude Lelouch zijn meesterwerk met in de hoofdrollen Jean-Lois Trintignant en Anouk Aimée. Zij spelen een weduwe en een weduwnaar tussen wie een voorzichtige liefde opbloeit. Een teder en ontroerend drama over het leven weer leren omhelzen na een tragische gebeurtenis. Meer dan een halve eeuw later maakte Lelouch een vervolg met dezelfde prachtige acteurs. De liefdesrelatie blijkt toen op de klippen te zijn gelopen. Trintignants licht dementerende personage zit in een verpleeghuis, waar hij bezoek krijgt van zijn vroegere geliefde. Wat volgt is een ontroerende nostalgiereis met twee legendarische filmsterren.

Regie: Claude Lelouch
1966 – 2019
112 min – 90 min

Klik hier voor de trailer van Un Homme et une Femme
Klik hier voor de trailer van Les Plus Belles Années d’une Vie

Deze film is uitverkocht. Eventueel kunnen we u op de wachtlijst plaatsen. Stuur daarvoor een e-mail naar filmwerf@kunstwerf.com met daarbij duidelijk uw contactgegevens.