Kunstroute Ooststellingwerf 2024

De Kunstroute wordt dit jaar gehouden op 7 en 8 september. Ook voor deze editie is aan de deelnemende kunstenaars gevraagd om suggesties te doen voor een thema voor de Kunstroute Ooststellingwerf. Uit de vele ideeën heeft de werkgroep Kunstwerfplaats een keuze gemaakt voor het prachtige thema: ‘Panta Rhei – alles stroomt’.

Net als vorige jaren zullen de verschillende kunstenaars zoveel mogelijk worden geclusterd op diverse locaties in de gemeente. Het is gebleken dat dit door zowel bezoekers als kunstenaars zeer wordt gewaardeerd. Individuele kunstenaars krijgen hierdoor meer bezoekers en het is voor bezoekers beter te doen om zoveel mogelijk kunstenaars te zien.
Dit jaar is er een bijzondere locatie bij gekomen: de oude Melkfabriek in Donkerbroek.

Meer informatie over de Kunstroute Ooststellingwerf 2024 volgt, maar zet 7 en 8 september alvast in de agenda!